360 & 3D content laten maken

Hoe het werkt?

Een consistente kwaliteit leveren, en een eenvoudig proces creëren van A to Z. Dat vormt de basis. Onze workflow leggen we hier stap voor stap uit.

Samenwerken moet vooral ook 'easy' zijn

1. Verzenden

Verzend de producten naar onze fotostudio. Bij onze fullservice fotografie halen we je producten vanaf 100 stuks gratis bij je op. 

3-5 dagen

2. Pre-shoot contact

We bereiden de fotoshoot voor, en nemen voor we aan de slag gaan nog even contact met je op om alle details te bespreken.

15 minuten

3. Fotoshoot

In onze fotostudio worden je producten klaargezet, fotoklaar en schoongemaakt, en dan gefotografeerd.

1 week

4. Nabewerking

Onze professionele retouchers gaan aan de slag, en zorgen ervoor dat elke foto perfect wordt.1 week

5. Beoordelen

We zetten een preview van alle contact online en gaan deze samen met jou beoordelen. Wil je een aanpassing? Geen probleem. In bijna alle gevallen doen we dit gratis. We zorgen ervoor dat je 100% tevreden bent.

30 minuten

6. Oplevering

Via je eigen klantenportaal kun je de foto's downloaden. Je ontvangt van ons alle content, de 360 graden foto's, losse foto's en video's

15 minuten

7. Producten retour

Als we klaar zijn met het fotograferen van jouw producten, zorgen we dat alles netjes verpakt wordt en naar je wordt teruggestuurd. Als je sommige producten niet terug wilt, dan kunnen we die doneren aan een goed doel.

3 - 5 dagen

8. Support

Wij staan achter ons werk en willen dat jouw project een succes wordt. Daarom blijven we ook na de oplevering beschikbaar voor ondersteuning, vragen en aanvullende hulp.

Voor altijd

Totaal 2 – 3 weken

 

 

Benieuwd hoe we jouw producten kunnen laten schitteren?

Ontvang een gratis proeffoto en ontdek hoe we je kunnen helpen om je e-commerce doelen te bereiken. Klik hier om een gratis proeffoto te laten maken!