Productfotografie prijzen

Professionele 360 graden productfotografie al vanaf €0,75 p.p. per maand

Wil jij jouw e-commerce bedrijf naar een hoger niveau tillen? We begrijpen dat kwalitatieve productfoto’s én betaalbaarheid essentieel zijn voor jouw succes. Daarom bieden we als enige in Nederland 360 graden productfotografie aan tegen een onverslaanbare prijs van slechts € 0,75 euro per product per maand! 

Mis deze unieke kans niet en geef jouw webshop de boost die het verdient.

Van fotobewerking tot integratie op jouw website, het gemak van fullservice productfotografie

Bij onze fullservice fotografie nemen we alle zorgen uit handen. Je stuurt je producten naar ons op (vanaf 100 stuks halen we ze gratis bij je op) en dan gaan wij aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je producten klaar zijn voor de fotoshoot, maken gedetailleerde foto’s en bewerken deze tot in perfectie.

Vervolgens ontvang je de productfoto’s via een speciaal ontworpen hostingplatform. Hierdoor zijn lange laadtijden verleden tijd en hoef je klanten niet meer te laten staren naar dat frustrerende “Laden…” icoontje.

Maar dat is nog niet alles. We integreren ook jouw Google Analytics in de 360 graden productfoto’s. Hierdoor kun je precies zien hoe jouw content wordt gebruikt en kunnen we meten welke instellingen het beste werken voor jouw doelgroep (automatisch draaien, draaien door te scrollen, etc.).

En wat levert dit alles op? We zien klanten hun conversie verhogen met soms meer dan 40%! Reken maar even mee: hoeveel winst zou jij behalen met een conversieverbetering van 5%, 10% of zelfs 40%?
Het is zo’n eenvoudig sommetje om te maken.

Veelgestelde vragen​

Wanneer je besluit om het fullservice abonnement te beëindigen, zal de hosting van de 360 graden foto’s stoppen. Dit betekent dat de 360 graden foto’s niet langer beschikbaar zullen zijn. Echter, de losse productfoto’s en video’s blijven nog steeds in jouw bezit, zelfs nadat je het abonnement hebt stopgezet. Je kunt deze foto’s dus blijven gebruiken.

Wij bieden de installatieservice aan om 360 graden productfoto’s aan je webshop toe te voegen. Dit kan gedaan worden via een plugin/app of een iframe. Houd er rekening mee dat we geen plugins kunnen installeren of nieuwe producten kunnen toevoegen, dit moet gedaan worden door je webdeveloper. Wij zorgen er echter wel voor dat de instellingen correct zijn en alle 360 graden productfoto’s worden toegevoegd aan de juiste producten.

Met onze fullservice bieden we een gratis haal- en brengservice voor je producten (vanaf 100 stuks). Wij regelen het transport en halen je producten bij je op, en brengen deze weer terug. Dit is alleen geldig voor Nederland. 

Nee, alle content (foto’s en video) zijn 100% van jou.