Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen die onze klanten stellen. Als je niet vindt wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Een 360 graden productfoto bestaat uit meerdere losse foto’s. Bij het laden van de webpagina wordt er in eerste instantie maar één foto geladen. Pas wanneer een gebruiker op deze foto klikt, worden de rest van de foto’s (en script) geladen. Onze 360 graden productfoto’s hebben dus geen nadelige invloed op de initiële laadtijd van je website.

Met onze fullservice abonnement werken we met een minimumaantal van 5 producten. 

Het maximale formaat van de producten die wij fotograferen is 140x140x200cm. De producten mogen per stuk maximaal 200kg wegen.

Onze 360 graden productfoto’s kunnen op elke website geplaatst worden.

Heb je een e-commerce website met CMS? Dan kun je gebruikmaken van een plugin/app voor nog meer mogelijkheden. Er zijn plugins beschikbaar voor alle bekende CMS’en. Jouw CMS zal dus zeer waarschijnlijk geschikt zijn voor 360 graden productfoto’s.

Het fotograferen in onze fotostudio is zoveel efficiënter, dat we dit (voorlopig) alleen aan kunnen bieden in onze eigen fotostudio. 

Je bepaalt zelf hoe het transport geregeld moet worden. Dit geldt voor zowel de heen- als de terugweg. Bij onze fullservice fotografie halen we je producten vanaf 100 stuks gratis bij je op. 

Ja, dat kan. Je kan eenvoudig aangeven dat ze nieuwe producten gaan opsturen, dan gaan wij meteen voor je aan de slag.

Ja, dat kan. 360 graden productfoto’s zorgen er vaak voor dat de klant langer op een pagina blijft, en kan daardoor een positieve invloed hebben op SEO.

Google kijkt namelijk naar verschillende rankingsfactoren. De ’Dwell Time’ is daar een van. Dwell Time is de tijd dat iemand op een pagina uit de zoekresultaten spendeert, voor terug te keren naar alle zoekresultaten.

Ja, dat kan bij ons op afspraak.

Ja, 360 graden productfoto’s werken perfect in alle moderne browsers, zowel mobiel als desktop.

Ja, onze 360 graden productfoto’s zijn responsive. Dit betekent
dat ze zich automatisch aanpassen aan het scherm waarop ze bekeken worden.

Nee, alle content (foto’s en video) zijn 100% van jou.